Hoi, leuk dat je mijn website bezoekt. Mijn naam is Danielle en samen met mijn vriend en 2 kids woon ik in Veldhoven. Ruim 8 jaar geleden kreeg ik van mijn vriend het beste verjaardagscadeau ooit: een spiegelreflexcamera. Sinds die tijd is mijn passie voor fotograferen alsmaar gegroeid en verder ontwikkeld. Mijn stijl kenmerkt zich door de frisse, eigentijdse manier waarop de foto’s worden gemaakt. Geen tot in de puntjes gestylde settings,
maar juist ongedwongen en natuurlijk. Ik vind het heerlijk om er op uit te trekken voor fotoshoots in Veldhoven en omstreken. Ik maak het liefst foto’s buiten in de natuur en ben gek op de verschillende seizoenen in Nederland. Tegelijkertijd geniet ik ervan om schattige, kleine newborns te fotograferen in hun eigen veilige omgeving. In alle situaties gaat het om pure, echte foto’s!