Herinneringen zijn voor altijd

Hoe vaak gebeurt het niet, je bent foto’s aan het terugkijken en komt tot de conclusie dat je er zelf bijna niet op staat. Snelle foto’s van de kids maken we vaak genoeg, maar een fotoshoot van het hele gezin of de voltallige familie wordt vaak vergeten. En dat is zonde, want het is hartstikke leuk om te zien hoe het gezin/familie zich door de jaren heen ontwikkelt. Het zijn herinneringen voor altijd. Om zelf te hebben of om cadeau te geven.

Stoere boys tussen de fruitbomen

Twee knappe jongens en een mooi meisje onderweg. Wat een heerlijk vooruitzicht voor dit lieve gezin! Tijdens een gezellige familieshoot tussen de fruitbomen in Eindhoven hebben we een hoop lol, maken veel foto’s en nemen natuurlijk ook uitgebreid de tijd om mooie zwangerschapsfoto’s te maken. Bijkomend voordeel is dat op het moment van de shoot de fruitbomen prachtig (roze!) in bloei stonden.

CREATIEVE FOTOSHOOT OP STRIJP-S

Deze mooie gezin heb ik mogen fotograferen in het creatief en cultureel hart van Eindhoven: Strijp-S. Als je houdt van een stoere industriële fotoshoot, dan ben je hier op het juiste adres. We begonnen de shoot bij metalen trappen, toen betonnen muurtjes en uiteindelijk bij stoere graffiti wanden. Tussen de bedrijven door kletsen we wat af, genieten van de omgeving en spelen een potje voetbal. Heel gezellig!

FAMILIESHOOT MET VEEL GELACH EN PLEZIER

Een belangrijk ingrediënt tijdens fotoshoots is humor. Dit lieve gezin moest een stuk rijden om door mij gefotografeerd te worden, maar door een flinke dosis humor was hier niks van te merken en zat de sfeer er goed in. Ze plagen elkaar af en toe een beetje en papa en mama genieten volop van hun knappe zoontjes.

GEZELLIG FAMILIE ONDERONSJE IN DE HERFST

Ik ben dol op de kleuren in de herfst. De bladeren veranderen van groen naar geel, oranje, rood en/of bruin. Ook is het zonlicht dan een stuk minder fel waardoor je prachtige composities kunt creëren. Bepakt met kruiwagen en schepjes zijn we tijdens deze leuke familieshoot de bossen in gegaan en hebben tijdens het fotograferen een hoop lol gehad. Inclusief bomen beklimmen, met blaadjes gooien, etc.

SURPRISE!

Deze lieve familie wilde graag hun (schoon)moeder verrassen met een mooie fotoshoot. En dat is gelukt! Met een goede smoes werd zij nietsvermoedend naar de fotoshoot locatie gebracht. Ze heeft het totaal niet zien aankomen en was enorm verrast. Ze glom tijdens de hele shoot van top tot teen en heeft genoten van deze ervaring samen.