Geniet van de kleine dingen

De tijd vliegt. Vooral als het gaat om kinderen. Er zijn zoveel mooie en bijzondere momenten. En hoe leuk is het om daar tastbare herinneringen van te hebben. Tijdens een gezellige ongedwongen fotoshoot kunnen de kids lekker hun gang gaan, spelen, rennen, in bomen klimmen, met papa en mama knuffelen, etc. Juist op die momenten worden de mooiste, puurste beelden gefotografeerd.

SPELEN TUSSEN DE APPELS EN PEREN

Op een warme zomerdag fotografeer ik deze twee knappe kids tussen de fruitbomen van de Philips Fruittuin in Eindhoven. Tijdens de fotoshoot maken we gebruik van diverse accessoires. En vooral het poseren en gooien met een hoedje zorgt voor een hoop lol. Broer en zus nemen alle tijd en zijn super lief voor elkaar. Ze poseren als echte modellen en dat is in het eindresultaat wel te zien!

Kinder fotoshoot voor opa & oma

Als verrassing voor opa en oma is deze fotoshoot georganiseerd en wat zullen zij trots zijn op hun kleinkinderen. We spreken af in het bos en vooral de jongens vinden het natuurlijk geweldig om in de bomen te klimmen. Maar de meisje doen er niet voor onder en klimmen net zo hoog. We hebben erg geluk met het weer. De fotoshoot vindt plaats op een heerlijke zonnige herfstdag, dus de paraplu’s konden gelukkig in de auto blijven.