I love you to the moon and back

Je bent zwanger, een bijzondere tijd breekt aan! Je lichaam verandert en jij bereidt je voor op de komst van een klein wondertje. Door middel van een zwangerschapsfotoshoot kun je deze tijd vastleggen en later met veel plezier op terugkijken. De beste tijd hiervoor ligt tussen de 34 en 36 weken. In deze periode is je buik vaak het mooist. Ik maak de reportage buiten in een natuurlijke omgeving. Op die manier kun je goed zien in welk seizoen je zwanger was. Dit is zelfs leuk in de winter, met een lekkere dikke trui & warme sjaal.

STOERE ZWANGERSCHAPSSHOOT OP STRIJP-S

Een creatieve en stoere locatie om te fotograferen. Dat was de opdracht voor deze zwangerschap fotoshoot. Wij kozen voor de prachtige locatie Strijp-S: het creatief en cultureel hart van Eindhoven. Met haar industriĆ«le en stijlvolle uitstraling was het een genot om zwangerschapsfoto’s op deze locatie te mogen maken. Of het nu hartje zomer of winter is. Bekijk het resultaat en oordeel zelf!

EEN HEERLIJKE WANDELING DOOR DE BOSSEN

Lekker wandelen, kletsen, rondrennen, giechelen en foto’s maken. Dat hebben we allemaal gedaan tijdens deze gezellige zwangerschapsfotoshoot in de buurt van Veldhoven. Over een paar weken krijgt dit knappe grietje er een broertje bij. En ze heeft er ontzettend veel zin in! Net als papa en mama natuurlijk. Eerst nog wat mooie zwangerschapsfoto’s maken als herinnering en dan heerlijk genieten van een welverdiend zwangerschapsverlof.

ZWANGERSCHAPSSHOOT TIJDENS DE HERFST

In de maand oktober mocht ik deze zwangerschapsshoot maken in een mooie bosrijke omgeving vlakbij Veldhoven. Het mooie van Nederland is de wisseling van de seizoenen. Vooral tijdens de herfst is het fantastisch om te fotograferen. Het licht is mooi van kleur en een stuk minder fel dan in de zomer. Tevens zijn de kleuren in de natuur geweldig.

ZWANGER TIJDENS EEN ZONNIGE WINTERDAG

Ieder seizoen heeft zijn charme… Het mooie aan de winter is natuurlijk sneeuw, maar wat is het toch heerlijk tijdens die zonnige winterdagen. Uit de wind genieten van de warme zonnestralen op je gezicht. We hebben erg veel geluk tijdens deze zwangerschapsshoot. Het is een stralende dag, met prachtig licht. We kunnen zelfs wat foto’s maken zonder jas, zodat de zwangere buik nog mooier zichtbaar is.