Tarieven fotoshoot

Hieronder kun je de tarieven terugvinden van de verschillende fotoshoots. Alle prijzen zijn inclusief:
* BTW en opnamekosten.
* Reiskosten binnen een straal van 30km rondom Veldhoven.
* Voorafgaand aan de shoot een document met kledingadvies en routebeschrijving naar de locatie.
* Gebruik van props en accessoires.
* Deskundige nabewerking en afhandeling.
* De kennis, expertise en gezelligheid van een professionele fotograaf.

Zwangerschapsfotoshoot € 125,-
Zwanger ben je slechts 1 of enkele keren in je leven. Dat bijzondere gevoel van een kindje in je buik dragen is prachtig en wil je graag voor altijd herinneren! De mooiste periode voor een fotoshoot is tussen de 34 en 36 weken, dan is je buik het mooist. De shoot duurt ongeveer 1,5 uur en binnen 2 weken ontvang je minimaal 20 digitale foto’s in hoge resolutie.

Newborn lifestyle fotoshoot € 125,-
De eerste dagen/weken van een newborn zijn heel bijzonder en speciaal. Dit wil je graag vastleggen als mooie herinnering voor later! Denk hierbij aan een newborn lifestyle fotoshoot. Ik kom bij jullie thuis en fotografeer in jullie eigen leefomgeving. Geen geposeerde fotoshoot, maar juist zo natuurlijk mogelijk. Knuffelen met papa en mama, met broertje of zusje erbij of slapend in bedje. Het decor is jullie eigen woning. Heel persoonlijk en speciaal. De fotoshoot kan in de eerste 2 weken na de geboorte plaatsvinden, maar is ook later nog mogelijk. De shoot duurt ongeveer 1-1,5 uur uur en binnen 2 weken ontvang je minimaal 20 digitale foto’s in hoge resolutie.

Kids of gezinsfotoshoot € 125,-
Sfeervolle foto’s van de kinderen, het gezin en/of de hele familie op een mooie buitenlocatie. De shoot duurt ongeveer 1,5 uur en binnen 2 weken ontvang je minimaal 20 digitale foto’s in hoge resolutie. Totaalprijs voor een fotoshoot op locatie is voor 1-6 personen. Extra persoon € 10,-.

Loveshoot € 125,-
Een romantische fotoshoot op een stijlvolle locatie. De shoot duurt ongeveer 1,5 uur en binnen 2 weken ontvang je minimaal 20 digitale foto’s in hoge resolutie.